Mikä on Jotuca?

Olemme luonto- ja lähimatkailuun erikoistuneita asiantuntijoita. Olemme se porukka, joka tekee jokaisen asian intohimolla loppuun asti. Olemme ne, joille kannattaa soittaa, kun haluat tehdä asiat uudella tavalla ja saavuttaa todellisia tuloksia.

Tuotamme palveluita suoraan kuluttajille ja erilaisille matkailuyrityksille ja julkisille matkailuorganisaatioille. Olemme Suomen johtava toimija matkailualan sisällöissä. Julkaisukanavamme ovat Suomen mittapuulla valtaisan tavoittavat. Teknologiamme palvelee sitä, kuinka sinun asiakkaasi kohtaa viestisi muodossa, jonka hän kokee tavallista parempana palveluna.

Tunnetuin medioistamme on Retkipaikka.fi. Palvelussa on vierailtu edellisten 12 kuukauden aikana yli 1,1 miljoona kertaa. Monella on jäänyt mieleen myös keskimäärin jokaisella jaksolla 650.000 katsojaa tavoittanut sarja Metsien kätkemä. Tällä hetkellä alkukesästä 2016 julkaistu mobiilisovelluksemme Retkipaikka kasvattaa suosiotaan nopeasti. Tarjousta jätettäessä se oli esimerkiksi Googlen sovelluskaupan matkailukategoriassa viidenneksi suosituin. Uusia käyttäjiä sovellukselle tulee noin 1000 viikossa.

rolloo-
Olemme vahvoja  digitaalisuuden hyödyntämisessä matkailupalveluiden tuotteistamisessa ja kansainvälisessä markkinoimisessa.  Olemme Suomen johtava korkealuokkaisten matkailumarkkinointia palvelevien sisältöjen tuottaja. Meillä on näyttöjä tuloksista.

Omien modernien ja tavoittavien mediatuotteidemme kautta varmistamme, että viesti tavoittaa myös loppuasiakkaat.  Toimintaamme kuuluu myös yritysten hallitustyöhön osallistuminen.

Erityisosaamistamme ovat:
– operatiiviset liiketoimintakonseptit
– myynti ja markkinointi
– tuotekehitys ja tuotteistus
– luontomatkailu
– sisällöntuotanto ja sisältömarkkinointi
– digitaalisten palvelujen kehittäminen