Mobiiliopastus

Muunna matkailureitin, luontopolun tai minkä tahansa muun reitistön tai alueen opastus sähköiseen muotoon. Karttasovellukseen perustuva Retkipaikka-mobiiliopastus on helpoin ja järkevin tapa toteuttaa mobiiliopastus alueille ja reiteille.

Ratkaisumme avulla saat nopeasti suosittuun, käyttäjäystävälliseen ja luotettavaan teknologiaan perustuvan ratkaisun. Ja mikä tärkeintä, sen avulla reittisi myös tavoitetaan.

jotuca-25

Opaskarttamme sopii mihin tahansa paikkatietoon pohjautuvaan opastustukseen: retkeilyreiteille, hiihtoladuille, luontopoluille, moottorikelkkareiteille ja vastaaville. Lisäksi sen avulla voidaan toteuttaa reitittämättömiä opastuksia, vaikkapa shoppailu- tai palvelukartta.

Sähköinen opastus täydentää erinomaisesti perinteisiä ratkaisuja, ja voit hyödyntää olemassa olevaa sisältöä (joko omaasi tai kolmanten osapuolten).  Opastaulut voidaan virtualisoida ja haluttu sisältö esittää käyttäjälle paikkatiedon perusteella.

screenshot-2016-11-17-17-03-47

Koska aineisto on sähköisessä muodossa, on sen ylläpito helppoa ja edullista, ja käyttäjä kohtaa aina ajantasaisen tiedon. Pystymme yhdistämään opastuskokonaisuuteen myös mahdollisuuden ostaa suoraan alueen palveluita.

Helppokäyttöinen opastussovellus on karttapohjainen. Se opastaa ihmistä kulkemaan valitun reitin tai alueen ja esittelee siihen kytkettyjen kohdepisteiden kautta siihen liittyviä kohteita, nähtävyyksiä ja palveluita. Esitettävä sisältö voi olla kuvia, tekstiä, videota, ääntä ja vaikkapa kohteeseen liittyvä virtuaalitodellisuus- tai laajennetun todellisuuden sisältö.

Sovelluksen ulkoasua ja käytettävää karttaa voidaan muokata asiakkaan näköiseksi.

Paikallisten sovellusten haasteena on tavoittavuus ja löydettävyys. Siksi tarjoamme veloituksetta Retkipaikka-ekosysteemin kautta paremman löydettävyyden. Retkipaikalla on vuosittain yli 700 000 eri käyttäjää. Tekniikkamme ansiosta paikkatietonne on suoraan kaikkien heidän käytettävissään.

Tarjoamme juuri sopivan kokoisia ratkaisuja kaikille matkailualan toimijoille, pienille ja suurille yrityksille hankkeita unohtamatta.

Ota yhteyttä, niin kerromme enemmän mahdollisuuksista: info@retkipaikka.fi

Retkipaikka-mobiilisovellus Androidille
Retkipaikka-mobiilisovellus iPhonelleRuokaretki-mobiilisovellus Androidille
Retkipaikan verkkokartta