Kuvaviestintä

Kuvat ovat kokemuksia, ja kokemukset rakentavat mielikuvan.

Digitaalisessa viestinnässä korostuvat kolme asiaa: nopeus, vuoropuhelu ja visuaalisuus. Ne liittyvät erottamattomasti toisiinsa. Pelkästään arkistokuvien varaan rakennettu viestintä digikanavissa on täynnä menneisyyttä. Brändillä täytyy olla jatkuva kyky tuottaa ja julkaista nopeasti kanavaan sopivia, riittävän korkealaatuisia ja oikeita asioita viestiviä kuvia ja videoita. Sen tulee olla ajankohtaista, laadukasta sekä samalla aitoa ja samaistuttavaa kuvamateriaalia.

Kuvakonseptit

Käytössämme on ainutlaatuista tutkimustietoa Suomen maabrädistä ja sen kuvaviestinnästä. Jalostimme tutkimusten tuloksista mallin, jolla syntyy vahvoja kuvakonsepteja alueiden brändäämiseen ja viestintään. Kuvakonseptissa määritetään alueen kuvaviestinnän teemat ja aiheet, käsittelytapa ja prosessit nämä toteuttavien kuvien tuottamiseen. Lisäksi huomioidaan eri kanavien vaatimukset. Päivä on pitkä aika sosiaalisessa mediassa. Kuvakonseptin avulla onnistuu myös valokuvaajien briiffaaminen helpommin, mikä säästää aikaa ja rahaa.

Haluatko kuulla lisää kuvakonseptista tai vaikkapa sen, mitä maabrändiväitöskirjassa kerrotaan sinun alueestasi? Ota yhteyttä info@retkipaikka.fi.

Kuvaukset

Verkostossamme on kymmeniä ammattimaisia valokuvaajia ja puolentusinaa erityisesti luontomatkailuun ja outdoorkuvaukseen erikoistunutta. Koska olemme paikallisesti läsnä kaikkialla Suomessa, pystytään kuvaukset toteuttamaan nopeasti, joustavasti ja hyvällä paikallistuntemuksella.

Autamme kaikissa luontomatkailutuotteisiin, aluebrändäykseen tai muuhun luonto-, matkailu- ja hyvintointiteemaan liittyvissä kuvauksissa.

Kuvapankki

Laadukkaiden valokuvien saatavuus on pienten ja hieman suurempienkin matkailuyritysten jatkuva ongelma. Olemme ensiavuksi koonneet kuvapankin, jossa löytyy kasvava valikoima verkostomme kuvaajien luontomatkailukuvia edulliseen hintaan.

Tutustu kuvapankkiin.