Helpoin tapa toteuttaa opaskartta

Kartalla teet palveluista ja sisällöistä löydettäviä

Kun lisäsimme kartan Retkipaikkaan 2014 syksyllä, kasvoi Retkipaikan käyttö sillä hetkellä kertaiskusta n. 30 %. Kartan avulla kaikki paikkoihin sisältö löytyy tavalla, joka on käyttäjille tuttu ja miellyttävä. Esitettävä sisältö voi olla reittejä, kohde-esittelyjä, paikkojen tarinoita, palveluita, yrityksiä, opastustauluja tai mitä tahansa vastaavaa.

Oma reitti-, opastus tai matkailukartta verkkosivuillesi?

Retkipaikan kartta on upotettavissa yksinkertaisella koodinpätkällä mihin tahansa. Ei koodaamista tai pitkää kehitysprojektia. Kerrot vain mitä haluat ja me huolehdimme lopusta.
Ratkaisu on aina sinun näköisesi. Ulkoasu ja näytettävät kohteet määritetään aina erikseen. Siksi ratkaisumme avulla voidaan esittää myös olemassa oleva verkkosisältösi paikkatiedolla rikastettuna, räätälöidä reittikohtaisia opastuskarttoja, käyttää kolmansien osapuolten sisältöä (toki luvalla).

Kenelle Retkipaikan kartta sopii?

Ratkaisu sopii kaikenlaiseen luontomatkailuun, hankkeille ja suurilla ja pienille yrityksille. Se sopii kaikille, jotka haluavat nopeasti toteutettavaa, kustannustehokasta, helppoa ja käyttäjät tehokkaasti tavoittavaa ratkaisua.

Kaupan päälle paras tavoittavuus

Paikallisten sovellusten haasteena on perinteisesti tavoittavuus ja löydettävyys. Siksi tarjoamme veloituksetta Retkipaikka-ekosysteemin kautta paremman löydettävyyden. Retkipaikalla on vuosittain yli 700 000 eri käyttäjää. Tekniikkamme ansiosta paikkatietonne on suoraan kaikkien heidän käytettävissään.

Voimme myös viedä sisällön mobiilisovelluksiimme tai räätälöidä siitä tarpeisiinne sopivan oman version.

Lue lisää tai ota yhteyttä info(a)retkipaikka.fi!

Retkipaikan kartta
Retkipaikka-mobiilisovellus Androidille
Retkipaikka-mobiilisovellus iPhonelleRuokaretki-mobiilisovellus Androidille